100.000 til Narkohund | www.lions.no

100.000 til Narkohund

100.000.- til Narkohund

Gardermoen

På et medlemsmøte i Berg Lions Club på Berg Gård onsdag, overrakte presidenten i klubben, Henning Stene, en sjekk på kr. 100.000,- til Tolletatens representanter, Lars Orning og Kjetil Johansen.
– Sistnevnte er hundepasser for hunden «Norris» som vil få fast arbeidsplass på Oslo Lufthavn Gardermoen. På møtet ble det vist hvordan hunden arbeider, og den fant det plantede stoffet med en gang, forteller Henning Stene.

Se bildet større

Fra venstre Lars Orning fra Tolletaten, Henning Stene, president i Lions og Kjetil Johansen fra Tollvetaten. FOTO: PRIVAT

LES OGSÅ: Tico var borte i Nordmarka i fire døgn alene.

Andre hunden

Dette er den andre hunden Berg Lions Club kjøper inn til Tolletaten.
– Lions er opptatt av å forhindre misbruk av narkotiske stoffer. Det støttes ved bistand til kjøp og opplæring av hunder. Stiftelse «Mitt valg» som organiseres av Lions arbeider med et omfattende holdningsskapende program overfor barn og unge som brukes i barnehaver og på skoler i Norge. Holdning til misbruk av rus er en viktig del av dette programmet, forteller Stene videre.