Juletreinnsamlingen 2017 | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Juletreinnsamlingen 2017

To av de yngste hjelperne våre syntes det var kjempegøy.

Juletreinnsamlingen 2017

Lions på Kløfta hadde sin innsamling av gamle juletrær lørdag den 14. januar.

Denne gangen sto værgudene oss bi. Det ble sol og det var ikke særlig kaldt heller. En perfekt dag for dugnad.

Lionsklubben her på Kløfta fikk uvurderlig hjelp av våre venner i Kløfta IL og Borgen IL Det kom både store og små som var villige til å hjelpe oss.

Mange hadde også med seg hengere til å samle juletrærne i. Disse trærne ble etter innsamlingen kværnet opp til flis.

Mannskapene ble fordelt på 10 roder, så det tok ikke lang tid før jobben var gjort.

Alle som hjalp oss med innsamlingen ble invitert inn på klubbhuset til Kløfta Idrettslag, hvor de fikk servert kaffe og kaker.

Dette er en god tradisjon som klubben har i forbindelse med juletreinnsamlingene.

Folk ga seg tid til å kose seg med kaffen og fikk pratet sammen.

Vi tok 50 kroner pr. tre, og det ga oss penger i aktivitetskassa: Tilsammen ca. 19.324 kroner. Dette er en økning fra i fjor.

Pengene deler lions ut igjen til forskjellige formål i lokalsamfunnet.

En stor takk til alle som hjalp oss med å samle inn disse gamle juletrærne.