Kløftadagen 2016 | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Kløftadagen 2016

Mange mennesker koste seg i parken under Kløftadagen

Kløftadagen 2016

Det var liv og røre i Kløftaparken den 27. august. Lions på Kløfta og Kløfta Vel samarbeidet om et svært vellykket arrangement.

Værgudene var med oss denne dagen. Solen skinte fra en skyfri himmel og temperaturen var god. Det var bra, da det var mange lag, foreninger og bedrifter som hadde stands i parken denne dagen. Det var god og allsidig underholdning med lokale krefter. Det var sang, dans og musikk. På programmet sto også: «Stjerner i sikte», og tre flinke unge og modige jenter entret scenen og sang. Barna hadde mye moro de kunne være med på: Hoppeslott, turning, ponniriing, ansiktsmaling og mange slags konkurranser. De fikk også møte venner fra barne-tv: Alvin og gjengen hans.

Klubbens nyvalgte leder Terje Svendsen kunne dele ut rause gaver til glede for mange barn og unge. Det var Kløfta IL og Borgen IL, samt Kløfta Skolekorps som fikk hvert sitt gavebrev på 15.000 kroner. I tillegg fikk Borgen Unified et gavebrev på 5.000 kroner. Terje kunne også fortelle publikum at vi tidligere på sommeren hadde tilgodesett Ullensaker menighetsråd med 125.000 kroner som et stort bidrag til nytt lydanlegg i kirken. Alt dette på grunn av våre to jubileer: Lions 100 år og klubbens eget 35-års jubileum i 2017. Dette høstet stor applaus fra publikum.

Barn og voksne koste seg i parken. Folk møttes, og fikk seg en prat med «gamle» kjente.  Og folen er like populær hos de minste. Vi i lions kunne reise hjem på ettermiddagen med en god følelse. Dette hadde vært et svært vellykket arrangement både for oss  i Lions, for Vellet og for alle de som hadde møtt opp i det fine sensommer været.

Vi vil takke alle bedrifter og enkeltpersoner som gjorde sitt til at denne dagen ble så vellykket