Teaterforestillingen "Gull og Gråstein" | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

Teaterforestillingen "Gull og Gråstein"

Eidsvoll amatørteater

Teaterforestillingen "Gull og Gråstein"

Lørdag 25. juni 2016 setter Eidsvoll amatørteater i samarbeid med Lions Club Eidsvoll opp et teater på Løntjernbråten. Det blir en forestilling kl. 15:00 og en kl.19:00. Søndag 26. juni blir det en forestilling kl. 14:00 og en kl.18:00.

Etter den siste forestillingen lørdag blir det muligheter for å feire midtsommer, da det blir tent ett bål ute på Øvre Holsjøen. Da vil det også bli muligheter for å kjøpe seg litt mat og drikke.

Forestillingen "Gull og Gråstein" blir en morsom og energisk forestilling om en familie som bor i huset, og om livet og alvoret i Gullverket på begynnelsen av 1900 tallet.

Når alt er klart så kommer vi med det endelige programmet for dagene, men sett av dagen/dagene til en hyggelig opplevelse på Løntjernbråten.