DNB------------- Snart lanserer vi en stor nyhet til alle lag og foreninger i Norge. | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

Vipps utvider hele tiden med nye tjenester, som folk har bruk for. Først ut er nyheten om en enkel betalingsløsning for alle lag og foreninger i Norge. Vipps kan brukes enten det gjelder arrangementer, kiosksalg, innsamlinger, loppemarkeder, loddsalg og salg av vafler.
Lanseringen er like rundt hjørnet, men allerede i dag kan du registrere din interesse.

Dette vil bli mulig like etter påske

Det vil være et bra hjelpemiddel for oss som snart skal selge tulipaner

Det vil bli enkelt og opprette for alle klubber  Det er i dag 1.4 mil. nordmenn som er registret som Vipps bruker

Snart kan dere motta vippsbetalinger!

Norges mest nedlastede APP lanserer ny løsning for foreninger og idrettslag. Over 1,4 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps, og tusenvis av nye brukere kommer til hver dag. Nyheten for foreninger og lag er en av mange godbiter som kommer i Vipps de neste månedene. Vi lover å fortsatt levere de beste løsningene som gjør hverdagen enklere.
Vil du vite mer? Registrer deg og få oppdatert informasjon om Vipps for idrettslag, foreninger og bedrifter. Du vil også få beskjed når du kan gå inn og bestille tjenesten. For å ta i bruk Vipps må laget/foreningen ha en  bedriftskonto i DNB.
Ja takk, jeg vil registrere meg og få tilsendt mer informasjon!