Den artigste måten å gå StafettBirken på! | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Den artigste måten å gå StafettBirken på!

Som ledsager for en synshemmet kan du kombinere en flott skiopplevelse med å glede andre! Fredag 18. mars arrangeres StafettBirken, og tre lag med blinde og svaksynte utøvere fra Team RP skal delta

Lions skal i år for første gang tilrettelegge for synshemmede og trenger 12 personer som kan gå en etappe som ledsager denne dagen.

Team RP er en herlig gjeng med mye godt humør og pågangsmot, og vi lover deg en minnerik opplevelse i tillegg til en flott skitur og en god gjerning.

Nivået på utøverne er ulikt, alt fra forholdsvis ferske mosjonister til de som går selve Birkebeinerrennet dagen etter.

Vi trenger også tre personer som ønsker å gå som ledsager på selve Birkebeinerrennet lørdag 19. mars med start kl 0700. Utøverne her forventes å gå på 4, 5 og 6 timer.

Slik fungerer det

Har du lyst å delta, vennligst send en e-post innen den 1.3 til hlm.oppegaard@lions.no. Oppgi i e-posten ditt navn og telefonnummer. Beskriv dine skiferdigheter, f.eks hvor raskt går du 10 km? Vi kobler deg da sammen med utøver som passer skimessig.

Som ledsager under stafetten, uten tidsregistrering, trenger du ikke betale startavgift. Du går foran eller ved siden av "din" utøver, og beskriver løypen.

Du vil få tildelt en gul vest merket "GUIDE", mens den synshemmede har tilsvarende "BLIND" eller "SVAKSYNT" vest.

Stafetten starter fredag 18. mars kl. 0900. Ytterligere informasjon vil bli sendt til alle som melder sin interesse.

Grip sjansen og kombiner en flott skiopplevelse med å glede andre