Juletreinnsamling på Kløfta | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Juletreinnsamling på Kløfta

Terje Svendsen og John Lauten er glade for flinke hjelpere fra idrettslag og korps.

Juletreinnsamling på Kløfta

Gamle, brukte juletrær gir oss gode inntekter

Lionsklubben på Kløfta er svært fornøyd med juletreinnsamlingen vi gjennomførte 9. januar.

Vi hadde delt opp i roder på forhånd, hvor rodelederene hadde puttet en lapp i alle postkassene om at vi skulle komme og hente deres «gamle» juletre denne dagen.

Vi var heldige og fikk hjelp.  Kløfta skolekorps, Kløfta idrettslag og Borgen idrettslag stilte opp med både mannskap, biler og hengere. Til sammen så ble vi ca. 30 personer som tok rundturen. Da gikk det fort. Etter ca. 2 timer, kunne alle som deltok og hadde anledning til det, møte opp på gården til Gulbrand og Åse Holum. Her sto det kaffe, smørbrød og kaker og ventet på oss. Dette ble en hyggelig avslutning på en fin juletreinnsamling. Vi takker alle våre hjelpere som gjorde at vi på kort tid rakk å besøke så mange hus på Kløfta, og vi takker alle de som ga oss kr. 50,- for sitt gamle juletre. Takker også de som ga oss penger uten at de hadde noen juletre å gi oss!

Selv om det nå er blitt mange som har plastjuletre i stua i jula, så ble resultatet likevel bra!

Innsamlingen innbrakte kr. 16. 819,-