Juletrær mot mobbing | www.lions.no

Forsiden > Distrikt 104 C3

Juletrær mot mobbing

40.000 kr i Lions-kassa

ØVRE ROMERIKE. Lions-klubbene på Kløfta, Nannestad og Eidsvoll Sør har samlet inn 785 brukte juletrær.
De som ønsket å bli kvitt sitt juletre på en enkel måte kunne sette det ut og henge 50 kroner på treet.
– Dette resulterte i nesten 40.000 kroner til Lions-klubbene. Pengene vil bli brukt lokalt på skolene til holdningsprogrammet Mitt valg med blant annet mobbing som tema, sier Stein-Arne Betten fra Nannestad
Lions Club. Han forteller at klubbene er svært glade for alle deres gode kunder setter ut treet ved grønningen hvert år. – Trærne går til gjenvinning, og pengene til barne- og
ungdomsarbeid i kommunen. Vi er godt fornøyde med årets resultat, og satser på innsamling også neste år, sier Betten. På Kløfta hjalp Borgen IL, Kløfta IL og Kløfta Skolekorps til med mannskap og biler.