Løtens største barneskole, Østvang skole, hadde Mitt Valg-kurs. | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Løtens største barneskole, Østvang skole, hadde Mitt Valg-kurs.

På bildet fra venstre: Kursinstruktør Marit Søsveen, rektor Målfrid Haugbotn Hagen, Kristen O.Riddervold fra Lions Club Løten, og ass.rektor Arild Pytte Solum.

Løtens største barneskole, Østvang skole, hadde Mitt Valg-kurs.

Løtens største barneskole, Østvang skole, hadde Mitt Valg-kurs 20.november. Det var 35 deltagere med lærere, SFO-ansatte, sekretærer, renholdere og vaktmester. Alle fulgte opprømt med på det dagslange kurset som Marit Søsveen ledet dem igjennom med stor kraft. Allerede om fire dager begynner de å arbeide med det inspirerende stoffet de lærte på kurset, slik at det kan anvendes i skolehverdagen. Stor takk til Mitt Valg!