Registrer klubbens oppdrag på frivillig.no allerede nå! | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Registrer klubbens oppdrag på frivillig.no allerede nå!

Frivillighet Norge arbeider med en ny, nasjonal portal for rekruttering av frivillige. Der kan frivillige organisasjoner legge ut oppdrag gratis og folk kan enkelt finne noe de vil bidra med i sitt nærmiljø. Portalen heter frivillig.no og skal lanseres 3. desember på Frivillighetsprisen Fag & Fest! Portalen er blitt til gjennom et samarbeid med Oslo Kommune, med støtte fra Gjensidigestiftelsen DNB, Sparebankstiftelsen og Kulturdepartementet

For at frivillig.no skal være full av liv når den lanseres, ønsker Frivillighet Norge at så mange som mulig har lyst til å legge ut oppdrag før 3. desember! Her er noen eksempler på oppdrag:

Leksehjelp
Besøksvenn
Artist
Værested

Fordi nettsiden ikke er helt ferdig (det "bygges" natt og dag!) har vi laget beta.frivillig.no, en egen side kun for registrering av oppdrag før lansering. Den er under utvikling og vi fikser kontinuerlig feil, men den er verken like brukervennlig eller vakker som frivillig.no blir. Det er kun et verktøy for at dere skal ha noen uker på dere til å legge ut oppdrag før lanseringen. Etter lanseringen er alle hjertens velkomne til å registrere seg og legge ut oppdrag på frivillig.no. Alt innhold på beta.frivillig.no vil bli automatisk overført til frivillig.no før lansering.

Hvorfor bli med før lansering? Da er din organisasjon tydelig plassert på kartet når de første nysgjerrige frivillige klikker seg inn på siden! Vi begynner med markedsføring av portalen på Østlandet i desember og fortsetter landsdel for landsdel i løpet av 2016.

Grunnen til at vi gjør det sånn, er for at vi skal få tid til å besøke organisasjoner over hele landet. Som et ledd i en større kampanje for å fremme felleskap og deltakelse ønsker vi å holde kurs for organisasjoner: om frivillighet, rekruttering og hvordan bruke portalen. Så når den store markedsføringen ruller ut over landsdelen, så er allerede organisasjonene registrert og forberedt!

Så nå er det bare å gå inn på beta.frivillig.no og begynne å legge ut oppdrag! Send gjerne også lenke videre til andre i deres organisasjon som kunne ha nytte av den.

Hvis dere har spørsmål er det bare å ta kontakt med Siriann Bakeng i Frivillighet Norge: siriann@frivillighetnorge.no