Utkjøring av strøsand til eldre og uføre i Gausdal | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Utkjøring av strøsand til eldre og uføre i Gausdal

For tredje år på rad tar Gausdal Lions Club på seg arbeidet med utkjøring av sandsekker til eldre og uføre i Gausdal. Dette er en samarbeidsprosjekt mellom Gausdal kommune og Gausdal Lions

Eldre personer er særlig utsatt for fall på glatt føre, og mange skader skjer rett utenfor døra. Strøsand kan være med på å forebygge fall. Tilbudet om å få tilkjørt sandsekker til eldre og uføre ble svært godt mottatt i fjor. Vi er derfor glad for at Gausdal Lions Club i samarbeid med Gausdal kommune også i år kjører ut sandsekker til eldre og uføre som ikke selv kommer seg ut for å kjøpe sand.

Tilbudet om utkjøring av strøsand vederlagsfritt er tiltenkt de innbyggerne som ikke selv kan dra ut og kjøpe sand.
Ring Gausdal kommunes servicetorg, telefon 61 22 44 00, dersom du har behov for dette tilbudet. Ved behov for ytterligere strøsand gjennom vinteren, ringer du samme telefonnummer