Innsamling av klær, leker og utstyr for flyktninger | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Innsamling av klær, leker og utstyr for flyktninger

Stor aktivitet rundt sorteringsbordet, nærmest sees Heidi Moheim.

Innsamling av klær, leker og utstyr for flyktninger

LC Øyer-Tretten arrangerte innsamling av klær, leker og utstyr til flyktningene på Hornsjø Høyfjellshotell med stor oppslutning fra bygdefolket.

LC Øyer-Tretten har samlet inn klær, leker og diverse utstyr for flyktningene i midlertidig mottak.

Onsdag 28.10. arrangerte Lions-klubben innsamling av klær etc. for flyktningene og spesielt de 30 barna som er plassert på Hornsjø Høyfjellshotell. Det ankom ca 135 flyktninger der i slutten av uke 42. Vi fikk låne lokaler av Autoteam AS. Responsen fra bygdefolket var enorm, og på to timer ble to store skaptilhengere (ca 20 kubikk) fylt med esker med et stort utvalg klær og utstyr. Hengerne ble kjørt opp på fjellet torsdag 29.10. og representantene fra klubben ble tatt godt i mot og ble servert kaffe og kake. Det meste ble plassert på lager for senere utdeling av staben ved Hornsjø, som skulle sørge for rettferdig fordeling av innholdet. Noen leker og spill til barna ble delt ut umiddelbart, noe som ble satt stor pris på! En av medlemmene i klubben hadde kjøpt med litt godteri til barna, og det var veldig populært. Akeutstyr og uteleker ble plassert i skistallen felles benyttelse av alle. Dette var en meget vellykket aksjon, som klubbens aktivitetskomite organiserte på meget kort varsel.