BESTILLING AV KLESPAKKER FRA UNGNORGE | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

BESTILLING AV KLESPAKKER FRA UNGNORGE

Jeg har i dag sendt en e-post til president og sekretær i alle klubbene med informasjon om samarbeidsprosjektet mellom Lions Norge og UngNorge der vi gir klær fra Varnergruppen og Line of Oslo til unge asylsøkere.

Vi oppfordrer Lionsklubbene til å ta kontakt med sitt lokale asylmottak og kartlegger hva de trenger av tøy og at de bruker vedlagte bestillingsskjema.
Skjemaet returneres som scann eller bilde til e-post: lions@ungnorge.no. Skjemaet kan også sendes i papirversjon til UngNorge, Ormsundveien 16, 0198 Oslo.
UngNorge sørger for å sende klærne til asylmottak i hele Norge. Klærne leveres i pakker tilpasset kjønn, alder og størrelse:
Vinterklær: Varierer med hva som er tilgjengelig.
Inneklær: Bukse, skjorte/bluse, genser + varierer med hva som er tilgjengelig.
Undertøy: Truse, t-skjorte, BH, sokker etc.
Spørsmål om prosjektet kan stilles til generalsekretær Heidi Lill Mollestad Oppegaard, hlm.oppegaard.lions.no.
PS. Det jobbes med en mal for pressemelding som kan brukes for lokalpresse, den sendes på e-post til klubbene så snart den er klar.

Denne e-posten har et vedlegg. Last ned her

Avsender: Vibeke Aasland