Møt Lions’ internasjonale president Yamada! | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Møt Lions’ internasjonale president Yamada!

Lions Clubs Internationals president Dr. Jutsuhiro Yamada kommer på besøk til Norge 6-10 november 2015. I den anledning inviterer vi til et Lions-seminar med middag på Bølgen og Moi Høvikodden søndag den 8. november kl 17.

Det vil bli servert pepperstekt oksemørbrad, røkt smør, glasert løk, blomkål, erter, shimeji sopp, potetterte med trøffelsaus samt manjari sjokolademousse og bringebærsorbet til dessert.

Vår internasjonale president ønsker å møte flest mulig medlemmer, venner av Lions og andre interesserte i løpet av sitt opphold. Programmet innebærer besøk av Asker Lions’ kunstutstilling, Oslo Bergs bokmarked og Lions Førerhundskole (mer detaljert program for besøket kommer senere).

Seminaret

Dr. Jutsuhiro Yamada kommer fra Japan og har i 45 år jobbet som kirurg. Les hans biografi her. Han vil på seminaret snakke om sitt program for 2015-2016: Å gi verdighet til andre gjennom humanitær hjelp.

Lions internasjonale direktør Svein Ø. Berntsen vil fortelle om ny strategi for Lions Clubs International.

Einar Lyngar fra Lions Club Ringsaker vil orientere om vårt prosjekt for syriske flyktningbarn.

Nye medlemmer

Dersom klubbene ønsker det vil vår internasjonale president kunne bidra i en seremoni for opptak av nye medlemmer etter middagen.

Påmelding

Ønsker du å delta på arrangementet vennligst betal inn 450 kr per person til kontonummer 9001.23.04268. Merk innbetalingen med navn.

Påmeldingsfrist/ betalingsfrist er den 4.11 2015.

Drikke betales av den enkelte. Restauranten ber dere om å ta med små valører. Vi håper mange av dere vil ta søndagsmiddagen sammen med andre Lions den 8.11 2015

Hvis du ønsker å se på utstillingen på Henie Onstad Kunstsenter før middag kan vi opplyse om at utstillingen holdes åpen til kl 17.00. Dette betales av den enkelte.

Adresse for dagen: Bølgen og Moi Høvikodden, Sonja Henies vei 31, 1311 Høvikodden. NB. Det er godt med parkeringsplasser.

MELD DEG PÅ HER

For deg som ikke er medlem i Lions, meld deg på ved å sende en e-post til generalsekretær Heidi Lill Mollestad Oppegaard, hlm.oppegaard@lions.no