KLØFTADAGEN 2015 I STRÅLENDE SOL | www.lions.no

KLØFTADAGEN 2015 I STRÅLENDE SOL

LC Ullensaker/Kløfta sin stand på Kløftadagen 2015

KLØFTADAGEN 2015 I STRÅLENDE SOL

Det ble en flott dag i parken den 29. august.  Kløftadagen er blitt til en tradisjon.

Det er Ullensaker/Kløfta lions sammen med Kløfta Vel som er arrangører for denne familiedagen hvert år, og i år var det ekstra mye på programmet både for store og små.

Vi satser på lokale krefter, så både Kløfta skolekorps og Ullensaker Janitsjar bidro med hver sin minikonsert.  Kløfta Sangerlag var også med og sang. Vi fikk en danseoppvisning av «Seniordansen».  De var både spretne og danseglade. En fin form for trim.

Stein Ove Berg som vokste opp på Kløfta ble en kjent og kjær artist. Hans viser husker de fleste av oss, selv om han gikk bort så altfor tidlig. Det er et band som ikke lar oss glemme Stein Ove sin fine viseskatt. Dette bandet heter Bergtatte karer, og de ga oss en flott konsert. Publikum sang med. Tekstene er kjente og kjære.

Det var ikke bare de voksne som kunne synge. Vi hadde på forhånd hatt en audition for barn som kunne tenke seg å være med på «Stjerner i sikte». Det var ikke så mange som meldte seg, men det var noen tøffe jenter som tok sjansen. De var til gjengjeld så flinke at de måtte få synge fra scenen på Kløftadagen alle sammen. De sang og de danset, og de fikk kjempeapplaus, samt et gavekort på 300 kroner hver. Dette var «Stjerner» som vi sikkert kommer til å høre mer fra i fremtiden også.

Romerikssenteret var rause og sponset en teaterforestilling med en Sjørøverskute. Dette var populært hos barna, og etter forestillingen fikk de komme om bord og leke at de var på sjørøvertokt i Kløftaparken. Det ble også ponniridning for barna.

Fra scenen ble det en overrekkelse av gaver fra både Kløfta lions og fra Odal sparebank.

Kløfta lions støtter arbeid for barn og ungdom, og derfor delte vi ut gavebrev til aldersbestemte klasser i Borgen Idrettslag og Kløfta Idrettslags håndballgruppe. Kløfta skolekorps fikk også sitt gavebrev. Hvert av gavebrevene var på 10.000 kroner, så dette ble godt mottatt.

Det var mange lokale foreninger og forretninger som hadde satt opp stands rundt i parken. Lions markerte seg med en stor stand foran skulpturen av den lille populære folen som klubben ga til Kløftaparken for noen år siden.  Vi promoterte både MITT VALG og RØDE FJÆR.

Publikum så ikke ut til å ha det travelt denne søndagen. Pølser og hamburgere, vafler og kaker gikk unna som bare det. Ja, folk koste seg i sola.

Kløfta Vel og Kløfta lions kunne si til hverandre: VEL BLÅST!