Lions i hele Norden mobiliserer | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Lions i hele Norden mobiliserer

Lions i hele Norden er i ferd med å mobilisere for hjelpearbeidet som Einar Lyngar har gått i spissen for i Midtøsten.

Lillehammer: – Forleden fikk jeg en melding fra en lionskollega i Sverige som via sosiale medier har fulgt med på arbeidet vårt. Han kunne fortelle at det hadde vært en ledersamling i Lions i Sverige, og at de nå setter i gang en landsomfattende aksjon for å samle inn penger til helsearbeidet blant flykningebarna i Libanon, fortelle Einar Lyngar.

LES OGSÅ: Hjelper der ingen tør dra

Etter hvert har ønsket om å hjelpe til i prosjektet spredt seg i Lions over hele Norden.

– Før jul blir det en aksjonsdag der Lions skal samle inn penger i alle de nordiske landene, forteller Einar Lyngar, som skryter av alle gode hjelpere han har med, også utenfor Lions.

– Blant dem er for eksempel Karen Lauvålien i Lillehammer, som gjennom sosiale medier har samlet inn penger og kommet med gode praktiske tips med tanke på pakking av hjelpesendingene, forteller Einar Lyngar.