Stor takk til Lions | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
  Stor takk til Lions

Forset omsorgssenter  får i løpet at høsten spesiallaget ergometersykkel for personer med demens i gave fra Lions i Gausdal.

Foran sykkelen blir det en skjerm som viser filmer fra kjente omgivelser i Gausdal. Lions har vært i kontakt med Gausdal videregående og elevbedrift i Mediedesign har sagt ja til å produsere filmer fra steder som er kjente for pasientene.

Brede Brattås fra Gausdal Lions tester sykkelen.

Linåkertunet i Fåvang har i ca. 1 år hatt denne aktiviteten til sine beboere. Jon Seielstad, Brede Brattås fra Lions, Aud Solberg, Bjørg Linn og Siv-Janne Klufthaugen fra Forset omsorgssenter tok derfor turen til Fåvang for å få  tips, råd og veiledning på hva som bør gjøres for at tilbudet skal bli best mulig for pasientene på Forset omsorgssenter.

Vi setter stor pris på og er veldig takknemlige for gaven fra Lions. Gaven gir oss en mulighet til å øke livskvaliteten til enkelte pasienter på sykehjemmet, sier Siv Janne Klufthaugen som er leder ved Forset omsorgssenter.