Vellykka julemesse 2014 | www.lions.no

Forsiden > Distrikt 104 C3
Vellykka julemesse 2014

Nok ei vellykka julemesse

Årets julemesse i regi av Lions Club Ålesund Rundskue gikk av stabelen lørdag 22.november. Vareutvalget var stort. Der var lefser, kransekaker, flatbrød, småkaker, geléer, saft, godteri og mye fint håndarbeide. Det var kø utenfor da vi åpna klokka elleve, og de populære lefsene og kransekakene gikk unna i en fei. Det gjorde også flatbrødet og alle julekakene.

Svært godt besøk gjorde at det til tider ble hektisk i kaféen med stor omsetning - det var så vidt det holdt med kaker. Hyggelig å se at det var mange som kosa seg med trivelig prat, kaffe og kaker.

Katta i sekken var som vanlig populært. Loddbøkene ble trukket og det var mange glade vinnere.
Godt salg og stort oppmøte gjorde at årets julemesse ble en suksess. Klubben fikk inn over 90 000 kroner, og det er vi svært forøyde med.