Litt trist og litt artig | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Litt trist og litt artig

Eldre og yngre i stor konsentrasjon

Litt trist og litt artig

Forestillinga om Vesleblakken som teater Innlandet har satt opp, gir både triste og glade følelser hos publikum. Ringebu-Fåvang Lionsklubb bestilte forestillingen i forbindelse med det holdningsskapende programmet MITT VALG som brukes ved barneskolene i kommunen

Publikum er barn fra 3.og 4.klasse ved barneskolene i Ringebu og Fåvang og beboere på Ringebu eldresenter. Historien om Vesleblakken er kjent for både elevene og de gamle. Arbeid med holdninger og omsorg og forståelse for andre kan også omfatte kjennskap og vennskap med eldre og demente som barn i utgangspunktet ikke kjenner så godt. Det utvider syn og forståelse for mangfoldet i samfunnet og at vi ikke alle er like, men at vi kan ha felles gleder og sorger og følelser likevel.

Lokalavisa Dølen var til stede og hadde referat fra forestillingen i avisen torsdag 23.oktober.