TIL SETERS bar det............... | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
TIL SETERS bar det...............

TIL SETERS bar det...............

Lørdag 28. juni bar det til seters med nittiåtte eldre fra Ringebu og Fåvang. Lionsmedlem og eier av Spidsbergseter, Kjartan Spidsberg, spanderte lunsj og Lions Club Ringebu- Fåvang sørget for transport og "hjelpende hender."

En av Lions oppgaver er å gjøre en aktiv innsats for at alle medmennesker i nærmiljøet skal ha det bra. I denne forbindelsen  inviterte Lions Club Ringebu- Fåvang ved         

Hans Hjelstuen eldresenteret i Ringebu, Linåkertunet i Fåvang og ellers andre i bygda som har vanskelig for å komme seg ut på egenhånd, til fjells. I godt sommervær ankom gjestene Spidsbergsetra på Venabygdsfjellet. Kjartan Spidsberg ønsket velkommen og fortalte levende og engasjert om Spidsbergseters historie. I den gamle låven låt det god gammeldansmusikk fra fele og trekkspill. De eldre mimret og uttrykte at musikken vekket gode gamle minner.

Så ble det ønsket velkommen til et bugnende lunsjbord med varme og kalde retter og god tradisjonell seterkost som rømmegrøt og spekemat. Gode historier ble fortalt og måltidet ble avsluttet med kaffe og desserter for enhver smak.

Fjellturen ble avsluttet med at gjestene ble kjørt til Muen, som for de fleste er et kjent blikkfang på Venabygdsfjellet.

 

Lions Club Ringebu-Fåvang vil takke Spidsbergseter for at de gjør det mulig å arrangere dette eldretreffet. Lions Club Ringebu-Fåvang håper også at vi med dette arrangementet gjør en forskjell for medmennesker i hverdagen.

 

 

Tekst og foto: Anne Marie Iversen og Heidi Rytviken  Lions Club Ringebu-Fåvang