Årets ildsjel er John Seielstad | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Årets ildsjel er John Seielstad

John Seielstad i Gausdal Lions (t.v.) får overrakt ildsjelprisen av distriktsguvernør Asgeir Moheim

Årets ildsjel er John Seielstad

President i LC Gausdal John Seielstad er av Riksmøtet tildelt prisen som Årets ildsjel i Distrikt 104 C.

Seielstad får prisen for sitt store engasjement med å utvikle produktet med strøsand. Han har laga ei maskin for å automatisere og porsjonere ut sekker med strøsand. Dette er klubbens største inntektskilde. Sist vinter var han med og organiserte gratis utkjøring av sandsekker til pensjonister i kommunen, i et samarbeid med Gausdal Frivilligsentral.

Seielstad hadde ikke anledning til å være til stede på årets Riksmøte, og prisen ble derfor overrakt av distriktsguvernør Asgeir Moheim på klubbens sesongsavslutning i juni. Prisen er et flott diplom underskrevet av verdenspresidenten.