Varm maifest i kjølig vær | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Varm maifest i kjølig vær

Korpset er klart

Varm maifest i kjølig vær

Selv om været var litt kjølig, hadde beboerne på Bjørkvin og Flatland og andre,  en varm og feiende fest på Forset Grendehus  og feiret 17.mai litt på forskudd tirsdag 13.mai!

Tradisjonen tro inviterte damene i Kvitsymra Lionsklubb til vårfest denne kvelden. Sammen med  musikanter fra Vestre Gausdal musikkforening og Gausdal juniorkorps ble det riktig livat med tog gjennom Forset sentrum, som en fin start og mer musikk innendørs etterpå. Der deltok flere av gjestene både med instrumenter og som dirigent !

Etterpå vanket det pølser og saft,  hjemmebakte kaker og kaffe fra Kvitsymradamene til alle, både musikere,gjester og hjelpere  - og ALLE likte det de fikk så det ut til !

Utlodning med mange fine og nyttige gevinster spanderte vertskapet også på gjestene sine.

En hyggelig kveld som gikk altfor fort ,syntes både gjester og vertskap  og gleder seg allerede til ny fest i november, for dette er en tradisjon LC Gausdal Kvitsymra vil fortsette med.

Lionsklubben takker samtidig Vestre Gausdal musikkforening for at de stiller opp  og gjør at vårfesten blir en skikkelig 17.mai fest  på forskudd .

Bildene viser toget på marsj rundt i nærmiljøet og litt av arrangementet inne i grendehuset etterpå.