Velkommen i Lionsklubben, Inger ! | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Velkommen i Lionsklubben, Inger !

Fadder Lovise Gudmundseth, nytt medlem Inger Kristensen og president Liv Fiskaa.

Velkommen i Lionsklubben, Inger !

Noen kommer og noen går.

President Liv fikk gleden av å ta opp enda et nytt medlem i klubben. Lovise stod som fadder for Inger Kristensen. Vi ønsker henne velkommen og håper at hun får mange fine år sammen med oss.

Lovise har vært medlem i vår klubb i 18 år og skal i disse dager flytte tilbake til hjembyen sin, Trondheim. Hun har alltid vært ei blid og positiv dame i klubben vår så vi vil nok savne henne. Hun søker transfer til en Trondheimsklubb og vi er sikker på at hun vil finne seg til rette der. Som takk for alle årene hos oss, overrakte presidenten en bukett vårlige tulipaner og ønsker henne lykke til videre.

Presidenten fikk også anledning til å overrekke en vårlig blomsterhilsen til Ingrid Bjørnsen som fyller 70 år. GRATULERER !