25 års jubileumsgave | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
25 års jubileumsgave

Lovise Gudmundseth, president Liv Fiskaa og Marianne Aambakk fra Lionsklubben overrekker sjekken på 25 000 kr til Skansen aktivitet ved Eva Rasmussen til høyre.

25 års jubileumsgave

25 år ga 25 000 kr til Skansen aktivitet.

Da LC Ålesund/Rundskue fylte 25 år, bestemte de seg for å overrekke en jubileumsgave. 

Lionsklubben som er en ren dameklubb med 33 medlemmer, ga nemlig en tusenlapp for hvert år de har eksistert til Skansen aktivitet, et dagtilbud i Ålesund for folk med forskjellige psykiske problemer. Klubben har hatt gleden av å besøke dette tilbudet noen ganger og sett den fantastiske jobben de gjør for brukerne, og var derfor ikke i tvil om hvor gaven skulle gå. 

Pengene vil gi brukerne en mulighet til enda bedre opplevelser i framtiden i form av turer og andre aktiviteter, som de normalt sett ikke har råd til.  Med et stramt kommunalt budsjett er det begrenset med krumspring de kan foreta seg, og derfor var denne gaven ekstra kjærkommen. 

Skansen aktivitet har rundt 150 personer som er innom hver måned. De kan delta i forskjellige aktiviteter bl.a: Fysiske aktiviteter - en rekke ulike turer, forming - skape noe for seg selv og andre, kjøkken - delta i ulike kjøkkentjenester, musikk, biljard, pc osv. Dette er et lavterskeltilbud der alle er velkommen til å komme innom.