Melvin Jones til Kirsti Rønnestad | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Melvin Jones til Kirsti Rønnestad

På 25 års jubileumsfesten til Lions Club Ålesund Rundskue mottok Kirsti Rønnestad Melvin Jones.

I anledning  av atLions Club Ålesund Rundskue er 25 år i år, valgte lionsklubben å tildele Kirsti Rønnestad Lions høyeste utmerkelse : Melvin Jones. Klubben ville på denne måte takke henne for alt det gode arbeidet hun har lagt ned for klubben og Distrikt 104 C.

Kirsti har vært medlem siden 10.01.1988, da som Lionessemedlem, og er chartermedlem i Lions Club Ålesund Rundskue siden 16.01.1989.

Kirsti har hatt mange verv i Lions. 3 ganger har hun vært president . I 2 år hadde hun vervet som kasserer og siden ble hun sekretær . Hun har tatt på seg verv utenfor klubben både som soneleder,  regionsleder og ikke minst var hun DG i 2002 2003. Hun har vært NAC i distrikt 104C og har vært ordstyrer på flere Distriktsmøter.

Kirsti har aldri vært vanskelig å be når verv og oppdrag skulle gjøres. Hun er alltid positiv og tar på seg de oppgaver hun blir spurt om. Nå sist har hun vært  leder og koordinator for Kvinner i Lions og har nettopp arrangert en Kvinnekonferanse i Ålesund med nær 50 deltakere.