500.000 kroner til barnefamilier i Lærdal | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

500.000 kroner til barnefamilier i Lærdal

Mange barnefamilier er rammet av storbrannen i Lærdal. Lions Norge gir en halv million kroner til strakstiltak som innkjøp av leker, klær og aktiviteter for barn og unge.

- Vi er spesielt opptatt av barna som har opplevd en opprivende situasjon, og vi håper vårt bidrag kan brukes til hyggelige aktiviteter for barn og unge i Lærdal, sier generalsekretær Heidi Lill Mollestad Oppegaard.

Deler av støtten er ment å være en oppstartshjelp til de som trenger dette før forsikring og andre støtteordninger trer i kraft. Det kan være økonomisk utfordrende å få igang hverdagen igjen etter en slik katastrofe.

I tillegg ønsker Lions å opprettholde og utvide allerede eksisterende aktiviteter for barn og unge. Aktuelle aktiviteter er idrett, kunst og håndtverk, musikkskole, dans/drama og friluftsaktiviteter.

Lions Club Lærdal er glad for å kunne gi et bidrag til barna i bygda. Klikk på bildet for å se intervju av Ulf Menes om katastrofehjelpen.

- Folk har mista husa sine utan å få med nokon ting. Vi har jo døme på det at både ungar og foreldre berre måtte rømme utan å få med seg noko. Det er ei starthjelp no før ein kjem seg i gang att med kvardagen, og før forsikringsselskapa får utbetalt erstatningar, seier Eri til NRK.

Omtaler:

Støtt Lions katastrofeberedskap!

Gi din støtte til Lions Norges katastrofeberedskap på bankkonto 6060 05 80763. Merk innbetalingen Lærdal.

Få skattefradrag

Du kan føre gaven som fradrag på selvangivelsen ved beløp fra 500,- kroner og inntil 12.000,- kroner. Husk å oppgi ditt personnummer på innbetalingen. Bedrifter oppgir organisasjonsnummer.

Ny kommentar