885.000 til syriske flyktninger | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
885.000 til syriske flyktninger

Einar Lyngar fra Lions Club Ringsaker reiste til Libanon uken før jul for å hjelpe til med utdeling av varme klær og mat til syriske flyktninger.

885.000 til syriske flyktninger

Krigen i Syria har lagt livet i grus for mange mennesker, og det er særlig barn som lider. Lions i Libanon hjelper flyktninger i Arsal som ligger ved den syriske grensen med sko, klær og mat. Her finner du en oversikt over bidrag fra norske Lionsklubber og vårt katastrofefond.

Lions katastrofefond bevilget 10. november 500.000 kroner til å hjelpe de syriske flyktningene i nabolandene til Syria. Pengene er formidlet vi vårt internasjonal fond, LCIF.

I løpet av november og desember har det strømmet inn ekstrabevilgninger til Lions Norges katastrofefond. Det har naturlig nok vært stort fokus på å hjelpe de tyfonrammede på Fiippinene, og der har Lions i Norge nå bidratt med over 1,6 millioner kroner

Innbetalinger fra klubber, privatpersoner og bedrifter øremerket Syria er per 20 januar 2014 oppe i 125.000 kroner. Her finner du en oversikt over innbetalinger til Syria

65 norske Lionsklubber har i tillegg gitt 230.000 kroner til Leger uten grensers arbeid for de syriske flyktningene.

Totalt har Lions i Norge gitt over 885.000 kroner for å hjelpe syriske flyktninger.

Lions i Sverige har også bevilget penger for å hjelpe flyktningene.

Hjelpesending før jul

Einar Lyngar fra Lions Club Ringsaker reiste uken før jul til Libanon for å bidra til hjepearbeidet de lokale Lions gjør for flyktninger i Arsal. Her kan du lese omtaler fra reisen.

GD: http://www.lions.no/Lions-i-nyhetene/Einar-den-gode-Lions-Club-Ringsaker

GD: http://www.gd.no/nyheter/article7053768.ece

Vil du bidra til Lions katastrofeberedskap?

Gi din støtte til Lions Norges katastrofeberedskap på bankkonto 6060 05 80763. Få skattefradrag

Du kan føre gaven som fradrag på selvangivelsen ved beløp fra 500,- kroner og inntil 12.000,- kroner. Husk å oppgi ditt personnummer på innbetalingen. Bedrifter oppgir organisasjonsnummer.

Ny kommentar