Julenissetur til Vilkaviskis desember 2013 | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Julenissetur til Vilkaviskis desember 2013

Den eldste og den yngste har god kontakt

Julenissetur til Vilkaviskis desember 2013

Her finner du referat fra turen...

Med julenisselue i bagasjen.

Rett før jul dro to av klubbens medlemmer, Bjarne Parr og Arve Rogne til Vilkaviskis i Litauen med julenisseluer i bagasjen. Formålet var å kjøpe julegaver lokalt til 79 barn fordelt på 2 barnehjem. Gavene var langt billigere enn hjemme (spesielt bøker), så vi fikk mye for pengene.

Etter en hektisk innkjøpsrunde godt hjulpet av 2 medlemmer fra den lokale lionsklubben, dro vi til det største barnehjemmet med 62 barn. Der skapte det begeistring da vi kom iført våre julenisseluer og delte ut julegaver og en pose med snop til hvert barn. Et spesielt inntrykk gjorde det å møte de små 2-3 åringene som tillitsfulle satte seg på fanget vårt og og begeistret pakket opp gavene sine.

Så bar det videre til et lokale hvor de lokale Lions arrangerte adventsfest for barna fra det minste barnehjemmet med 17 barn, egne medlemmer noen med familie og for oss tilreisende. Det ble en stor opplevelse med glade barn som mottok gaver og som kvitterte med opplesing og sang. Også en lokal folkedansgruppe som sang, danset og fortalte  om gamle litauiske juleskikker bidro på festen.

Etterpå var det sosial omgang med  medlemmene fra Lions Club Vilkaviskis med god lokal julemat.

Turen ble en stor opplevelse for våre 2 utsendinger som brakte et lysstreif  og begeistring inn i en grå hverdag for barnehjemsbarna.

julenissetur 006

35 bøker ruver godt

julenissetur 007

Her er snopet ferdig pakket og klart