LC Ringebu/ Fåvang med "tyle " medlemsmøtet. | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
LC Ringebu/ Fåvang med "tyle " medlemsmøtet.

Kalenderen klar for presentasjon.

LC Ringebu/ Fåvang med "tyle " medlemsmøtet.

Medlemsmøtet den 19 nov. med rekordoppslutning.

Rekordoppslutning på møtet når kalenderen for 2014 skulle pakkes og fordeles for utkjøring til alle postkasser i kommunen. Med så mange flittige hender gjekk jobben fort unna og "skravla" gjekk like fort !

Under møtet bevilga vi alle vedtatte bevilgninger på DM og RM + kr 10000.- til de så hardt rammede folk på Filippinene og oppfordre andre klubber til det samme.

Heidi og Anne Marie som bruker "det  er mitt valg" i undervisningen på skolen , ville teste ut litt av det på oss .  Mange av oss fekk"hakeslepp" av denne vesle testen og en svert nyttig læring om hva "det er mitt valg" er i undervisningen. Dette må gjentas på flere møter, for å bli bedre kjendt med det som er vårt "Røde fjær" prosjekt i 2015.

Vår eminente klubbmester vartet opp med nystekte Pizza , kaffe og nydlig kake. Etter dette trivlige møtet gikk "skravla" til langt på kveld. "TYLE" møte !