Allsang på Kringsjå Sykehjem 19.11.2013 | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Allsang på Kringsjå Sykehjem 19.11.2013

Tilsammen var det ca 45 personer som var med på allsangen. Vi konkluderte med at det var meget vellykket. Fra oss kom Birgit, Grete, Astrid M, Astrid G og Hildur.

Trivelig og vellykket ble det da Lions kvinnegruppe i Kristiansund arrangerte allsang for beboere og pårørende på Kringsjå sykehjem tirsdag ettermiddag.  Allsangen er tradisjon vår og høst. Stemningen var upåklagelig da humørsprederen Sølvi Normann og pianisten Gunn Fagerlie Johannesen bidro til at kjente og kjære sanger ble sunget.  Stort oppmøte og deltakelse i sangen tyder på at beboere, pårørende og ansatte gledet seg og satte pris på besøket.  Bordene var dekket til fest med serviset Lions kvinnegruppe hadde gitt til jul sist år.  Det ble servert romkake og gammeldags kremkake med krokan samt selvfølgelig Kong Haakon Konfekt. Ca 45 personer møtte opp.