Traileren fulllastet og klar fra Gausdal til Palanga | www.lions.no

Traileren fulllastet og klar fra Gausdal til Palanga

Opplasting på bilen

Traileren fulllastet og klar fra Gausdal til Palanga

Nok en gang er Distrikt 104 C klar for å sende klær og utstyr til Palanga.
Denne gang er det LC Sogndal, LC Nordfjordeid, LC Stryn og LC Gausdal / Kvitsymra
som hadde samlet mye klær og utstyr som ble sendt til Palanga. Gausdal var siste stopp i Norge.

Vi vil samtidig gjerne takke Herregruppa som velvillig stiller opp på sånne litt tunge dugnader !! Denne gangen var det John Seielstad, Rikard Bakken, Leif Bredli og Kjell  som kom. Dessuten hadde Ingunn med seg sin mann  og sammen med Sigrun og Karin ble vi en fin gjeng. Opplastingen gikk raskt og greitt i det fine været og vi tok oss tid til litt kaffekos sammen med sjåføren før han dro.

Kornhaug er ypperlig til vårt formål og ikke minst lett å komme til med svær trailer, vi spanderte en fin orkide på Helene og familien som hjertelig takk for lagringsplassen !

Det var stor trafikk siste innleverings mandag (ca 50 kolli) og dermed ble det stort lass fra oss også denne gangen  og kr. 3800 i  gave til transporkostnader!

Foruten klær,leker og div husgeråd, fikk vi inn både barnesykkel,skipakke,sparkesykler for barn og 3 rullatorer og diverse doutstyr til den litt eldre garde.

Veldig mye bra og vi som har stått og tatt imot på Kornhaug disse mandagene kan også fortelle at folk som kommer med sine gaver er utrolig blide og hyggelige  og er tydelig veldig glad for å kunne gi litt av sitt overflod til noen som trenger det.