HVILEBENKER PÅ HESSA | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
HVILEBENKER PÅ HESSA

Her er første turgåer som prøvesitter benkene, mens Njål og Rolf nyter godværet og godt utført arbeid

HVILEBENKER PÅ HESSA

Lions Club Ålesund / Hessa har et prosjekt som går på å plassere ut hvilebenker til de som benytter den fine turveien fra Slinningen til Korsvika.

Lørdag 5. oktober var det dugnad for å lage vei og forberede utplassering av benker på Naustberget på Hessa. Selv om været ikke var det beste, vind og regn, så stilte 8 medlemmer i regntøy og med verktøy som passet. Odd Arne var primus motor med Njål som fagkonsulent. I løpet av ca. to timer var vi ferdig med planeringen og støpning av feste til benkene takket være motorisert verktøy og godt arbeid av Rolf, Tore, Tor, Roger, Nikolai og undertegnede.

P1040358

Njål, Rolf og Odd Arne benyttet godværet sist lørdag til å ferdigstille arbeidet med å feste benkene og monter på Lionsmerke.

Til nå er to benker plassert på Naustberget, en er under plassering i Korsvika og flere kan komme hvis vi får lov av grunneiere.

Perry