Melvin Jones til Johan Rybakken | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Melvin Jones til Johan Rybakken

En stolt Johan Rybakken med sin Melvin Jones - plakett.

Melvin Jones til Johan Rybakken

LC Øyer-Tretten har tildelt Johan Rybakken Melvin Jones Fellowship for ekstraordinær innsats med verving av nye medlemmer til klubben gjennom mange år.

Da Johan Rybakken hadde forfall til siste klubbmøte, ble det arrangert en liten seremoni på Lysaker Gjestgiveri torsdag den 20.6. Styret hadde bestemt at Melvin Jones Fellowship skulle tildeles Johan Rybakken for lang og tro tjeneste for Lions-klubben, særlig for hans aktive innsats for å skaffe nye medlemmer, men også for stabilt frammøte og for innsats med den årlige kalenderen og framskaffing av bilder til denne. Dette ble en stor overraskelse for Johan, da avtroppende president Jo Lagethon overrakte plakett, diplom og nål som synlige bevis på hedersbevisningen. Det var et rørt medlem som takke de tilstedeværende for tildelingen. Tilstede under seremonien var dessuten Johans frue Anna, påtroppende DG Asgeir Moheim, kasserer Ole K. Hagen og sekretær John Eikanger.