LC Ringebu- Fåvang tildelte to nye Melvin Jones Fellow | www.lions.no

LC Ringebu- Fåvang  tildelte to nye Melvin Jones Fellow

Fra venstre  Bjørn Skovly , Sigurd Krekke, Jarle Lavik, Pål  Haugstad

LC Ringebu- Fåvang tildelte to nye Melvin Jones Fellow

LC Ringebu- Fåvang  hadde sin årlige  sommer avslutting  i Kvernflaten med  utdeling av

Melvin Jones Fellow til  Sigurd Krekke og Jarle Lavik

Begivensrikt avslutnings møte for LC Ringebu/Fåvang , der to av medlemmene fekk utmerkelsen Melvin Jones , Sigurd Krekke og Jarle Lavik har gjordt seg fortjent  til denne Lions høyeste utmerkelse for sitt engasjement i mange år. Besøk av Bjørn Skovly (leder for Lions Norge i 2013-14) til å overrekke disse og engasjerende fortalte om Lions organisasjonen og ikke minst om Mr "Pumkins"og boka han har skrevet om han , der alt overskuddet skal gå til å drifte en yrkesskole  i Uganda .
  "Pumkins fetstivalen" som arrangeres i Luster siste helga i august og invitasjonen til den tok R/F Lions på strak arm ,vi kommer med en buss , 12-14 stk meldte seg på , så Bjørn Skoly ,heer vi com .
HA EN GOD SOMMER .