Nils Oddvar Hole. LC Nesset hedres med Melvin Jones Fellowship under DM i Kristiansund | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

En meget blid Nils Oddvar Hole flankert av lederen for "Det er Mitt Valg" Ivar Tollefsrud og Distriktsguvernør PO Bjerkesmoen.

Nils Oddvar kom inn i Lions i 1997. Det tok ikke lange tiden før vi skjønte hva i Lions-systemet som engasjerte han mest. Gjennom hans virke som lærer, kom han i forbindelse med "Lions Quest", det vi i dag har gitt navnet "Det er Mitt Valg". Da var hans engasjement i Lions staket ut.

Sone 4 har hatt gleden av hans innsats i Nordmøre og Romsdal. Der har han fått gjennomført kurser i barnehager (private og komunale) og skoler.

En periode nå i høst og vinter har han vært fraværende pga sykdom. De som var på Distriktsmøtet så og hørte at han nå var kommet tilbake i "DMV" modus igjen. Det er noe vi i distriktet er meget glade for. Vi har behov for flere slike engasjerte medlemmer.

_SAM0624

Hans kjære ledsager gjennom mange år, Ragnhild, fikk en fin blomsterbukket som takk for at Lions har fått "låne" han på deres fritid.

_SAM0608

Stående applaus fra hele salen.

_SAM0601

På skjermen ser vi litt av det han har gjort satt inn i en større sammenheng.