Kremmerlibakkens ildsjeler Årets tulipan | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Kremmerlibakkens ildsjeler Årets tulipan

Stolt mottaker av Årets Tulipan 2013 er Ivar Fyksen på vegne av Kremmerlibakkens ildsjeler

Kremmerlibakkens ildsjeler Årets tulipan

Årets Tulipan 2013 er av Gausdal Lions tildelt "Kremmerlibakkens ildsjeler"! Prisen ble utdelt på eldrekvelden på Østre Gausdal Bygdahus, og ble mottatt av en av ildsjelene Ivar Fyksen.

Ivar Fyksen har vært med i dette flotte hoppanlegget siden 1970, og her er det mange som har fått sine første hopp - både gutter og jenter. På det meste har de hatt 100 stk. på hoppskole. Anlegget består av 6 bakker i økende størrelse etter ei kraftig opprustning for få år siden.

Ivar Fyksen understreka at det var mange som har vært med på dette og hadde del i prisen, som han var veldig glad og stolt over å motta. Prisen ble utdelt av president Rikard Bakken.

Årets Tulipan er oppretta av den lokale Lionklubben i Gausdal, som heder for personer og organisasjoner som gjør en stor innsats innen ungdomsarbeid. Utdelinga er også for å minne om den årlige tulipanaksjonen for å finansiere det viktige ungdomsarbeidet som skal gjøre ungdom i stand til å ta sine egne valg og unngå rus og andre feilgrep.

Den årlige tulipanaksjonen går av stabelen lørdag 27. april, og da er alle Lionsmedlemmer ute på tulipansalg til inntekt for ei veldig god sak.