Flott eldrekveld i Gausdal | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Flott eldrekveld i Gausdal

Lions Gausdal i full sving med å servere rumgraut og spikjimat til fornøyde gjester

Flott eldrekveld i Gausdal

Lions Gausdal har hatt sin årlige hyggekveld for eldre. Denne gangen med ny rekorddeltagelse - hele 112 personer møtte opp. De ga uttrykk for at de hadde en strålende kveld - med mye god mat og kaffe, god underholdning og høylytt samtale!

Lionsklubben i Gausdal har etter hvert lang tradisjon med sine eldrekvelder. Denne gangen var vi samla på Østre Gausdal Bygdahus, og aldri har vi vært så mange. Ekstrabord måtte bæres inn og pyntes i en fei, før rømmegrauten kunne serveres sammen med spikjimat fra den lokal leverandøren Gausdal Mat. Tine på Tretten leverte gratis graut til oss, og vi er veldig takknemlige for dette samarbeidet!

Mye god underholdning fikk vi ta del i. Nina Fjeldet var der med en ny gruppe - med representanter fra Gausdal, Halden, Bærum og Skottland. De fikk opp stemninga med varierte rytmer fra internasjonal folkemusikk.  Ola Fjeldet stilte også opp med noen av sine mange viser, det er utrolig hvor stort utvalg han har å øse av. Og de fleste med lokalt tilsnitt.  

20 medlemmer fra klubben stilte opp og sto for kaffikoking, servering og oppvask - og det var flere av de eldre som lurte på om vi er like flinke hjemme! Inngangen er gratis på disse tilstellingene, men dette tas inn igjen gjennom et imponerende salg av årer. Igjen ble detutsolgt og vel så det, og det ble omsatt årer for over 10.000 kroner. 

Vi ønsker velkommen tilbake om ett år!