Fullt hus og høy stemning på Motevisning og Blomstershow | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Fullt hus og høy stemning på    Motevisning og Blomstershow

Vi har denne gang  sattset  på de unge

Fullt hus og høy stemning på Motevisning og Blomstershow

Ringebu Ungdomsskole onsdag  6.mars, ga forventninger om vår og Vårens store Blomster- og Moteshow i Storsalen på fornyelse!

Programmet åpnet med den nydelige sangen: ”Sommernatt ved fjorden” vakkert framført av  Hanne Mariell Linækkeren .  Mer sang ble seinere stemningsfullt  framført av Marion Moe og og etter pausen, friskt og muntert, a capella, av  Inger Kaurstad og Randi Marie Steig.

Sistnevnte var også  festlig konferansier for 20 spenstige mannekenger av begge kjønn. De viste antrekk for fest og helg, skole og arbeid, fritid og trening. De flotte ridejentene i stevnedrakter og skogsarbeiderungdommene med motorsager og tøffe frisyrer skapte stor overraskelse og en flott kontrast til blondekjoler og røde høyhælte sko. Solbriller og smykker, vesker og sko, hårfrisyre tilpasset stil og type, gjorde antrekkene ekstra spennende. Brud og brudepike (mor og datter Brandstadmoen)   satte det perfekte punktum i  sine spesialdesignede kreasjoner i nunofilt, tenet og produsert av brudepikens farmor Randi!

Profesjonell  lyssetting og musikk fra Erik Granlien, løftet både mannekenger og publikum flere hakk.

Det gjorde også blomsterdekoratør Jarle Lavik, som hele kvelden sto på scenen og bandt buketter og oppsatser som trollbandt både aktører og publikum med sin skjønnhet og sine friske glade farger!

image011

Lokalet var  fylt til veggs og til topps av publikum som klappet og lo og koste seg med kaffe, juice, yoghurt og gode kaker og kjøpte lodd som skulle gå til inntekt til Lionsklubbens aktivitetskonto. Denne kontoen er øremerket

image019

Gaver/ Bevilgninger. Allerede samme kveld ble det delt ut sjekker til lokale frivillige grupper for barn/ ungdom: Juniorskytterlaget og ” Ung i Midtdalen”.  Det ble også bevilget støtte til barneskolenes  FAU-lag og til Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

image018

Til sammen ble sjekker for 28 000 kr  delt ut.

Netto inntekt  av loddsalg og kaffe/ kaker ble imidlertid på ca 26 500 kr. Klubben fikk  alle gevinster;  kaker, kaffe/ te m.m., juice, yoghurt,  servietter , engangskrus, m.m. , så brutto inntekt ble netto! Klubben takker alle som har bidratt med stor velvilje og gavmildhet; ikke minst de deltagende forretningene som i tillegg til å stille med mannekenger og utstyr til disse, også var med å sponse lyd og lys og trykking av plakater og invitasjonsk

image020

ort!

Lions gir 100 % av slike inntekter videre. De mest sentrale målgruppene  er synshemmede, eldre, barn og ungdom og funksjonshemmede. Det gis mest lokalt, men også til egne nasjonale  tiltak som Lions førerhundskole og Beitostølen Helsesportsenter. Noe bevilges også til  Lions Internasjonale Katastrofefornd og til Lions særskilte øyehelseprosjekter og brønnprosjekter, spesielt i Afrika.