Melvin Jones Fellowship til Kjell Holland | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Melvin Jones Fellowship til Kjell Holland

Kjell Holland mottar æresbevisningen « Mellvin Jones Fellowship» fra president Hans Gikling i Lions Club Nesset.

Melvin Jones Fellowship til Kjell Holland

Heder og Ære til sprek 80-åring

Kjell Holland i Lions Club Nesset hedret med Melvin Jones Fellowship Award (MJF)

Dette er høyeste æresbevisning som kan tildeles en person som har vist stor innsats for humanitært arbeid. Lions Club Nesset ønsket å hedre Kjell Holland under en tilstelning på siste medlemsmøte hvor mange var samlet. Klubbens president Hans Gikling viste til det arbeid Kjell Holland har utvist i fra da klubben ble startet den 3. februar i 1978 og fram til dags dato. For øvrig samme dag som Kjell har sin fødselsdag. På denne dag den 03.02. 2013 feirer klubben sin 35-årsdag og Kjell sin 80-årsdag.

Kjell er og blir et JA-menneske som alltid stiller opp for å gjøre en humanitær innsats. Derfor har han deltatt i alle de prosjekter og aksjoner klubben har drevet med i alle disse årene.  I tillegg har han innehatt omtrent alle styreverv i klubben opptil flere ganger siden starten. Det sier ikke så lite om hans interesse for Lions humanitære arbeid når han kan vise til kun 4 medlemsmøtefravær på disse 35 årene.

Symbolet på æresbevisningen er MJF- plaketten med vedkommendes navn og klubb inngravert, signert Lions Verdenspresident.

Bilde av jubilant med Ledsager og President

Kjell`s «støttespiller» gjennom flere år Mimmi Bang, får velfortjente blomster i samme anledning.

Bilde av Jubilanten med DG og President

Til stedet for å hilse jubilanten var også Distriktsguvernør PO Bjerkesmoen 104C