Felles klubbmøte i Gausdal | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Felles klubbmøte i Gausdal

Lions Club Gausdal inviterte sine naboklubber til felles klubbmøte i januar 2013. Møtet var veldig godt besøkt, og vi hadde en trivelig kveld sammen og ble bedre kjent på tvers av klubbgrenser. Øyer/Tretten tok utfordringa å invitere til ny samling om ett år.

Møtet fant sted på nye Gausdal Arena i kommunesentret på Segalstad Bru. Her er det akkurat ferdigstilt et fellesprosjekt mellom kommunen og fylkeskommunen, som inneholder nyrenovert Gausdal videregående skole, ny idrettshall, felles skole- og folkebibliotek, lokaler for ungdomsklubb, kulturskole og frivilligsentral m.m. Vi ble tatt med på en innholdsrik omvisning her.

Vi hadde ei solid kaffipause der praten gikk livlig. Å bli bedre kjent er da også mye av formålet med et slik fellesmøte. Lions hadde sponsa to ungdommer fra skolen som var med på julekaravanen til Jurbarkas i Litauen før jul. De fortalte levende og interessant om sine opplevelser i ord og bilder. For Marthe Stine Einstad og Aslak Fjell Skorpen var dette en innholdsrik tur som ga mange inntrykk som de gjerne ville formidle til andre.

57 medlemmer var samla på dette fellesmøtet og det ga absolutt meirsmak og anbefales til andre!