Kjølig opplevelse ga tusener til fadderbarn - Lions Ålesund/Hessa | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Kjølig opplevelse ga tusener til fadderbarn - Lions Ålesund/Hessa

Perry Ulla og Nikolai Hessen hadde noen kalde timer på en fin stand i Ålesund

Kjølig opplevelse ga tusener til fadderbarn - Lions Ålesund/Hessa

Julemarkedet til Ålesund Sentrumsforening ga 3.600 nye kroner inn på kontoen for fadderbarn etter innsatsen til Ålesund/Hessa

De to som hadde denne jobben var Perry Ulla  og Nikolai Hessen.

Lørdag 8. og  søndag 9. desember deltok de to sammen med ca. 60 utstiller på Sentrumsforeingens julemarked i Korsatunellen, Ålesund.

Jeg mente det var et fint sted å markedsføre Lions, samtidig som jeg håpet å selge mang bøker om Bjørn Simensen ” Du kan ikke bare vende dem ryggen” skrevet av Bjørn Skovly.

Åpningstider var lørdag fra 11- 18 og søndag fra 11-16. Det ble  en svært kjølig opplevelse med så mange timer i en tunell uten varme. Dessverre gikk ikke boksalget som forventet. Folk klaget over at det var så kaldt at de orket ikke å stoppe opp. Men det var mange positive tilbakemeldinger som varmet på to kjølige dager. Uansett ble det 3.600 kroner som resultat. S¨noen kjølige timer kan vel forsvares når vi vet det er penger som kan gi et barn et nytt liv med en seng, mat, skolegang – ja et liv i mer enn ett år. Vi vet jo også at når et barn kommer inn i disse gode omgivelsene vil vi gjennom faddere og frivillige bidrag og innsats som denne sørge for at de får fullført sin skolegang.