Juleaksjonen i Jurbarkas i gang | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Juleaksjonen i Jurbarkas i gang

Stappfull bil etter handel av mat til dagsenter, julekaravane og suppekjøkken

Juleaksjonen i Jurbarkas i gang

10 ungdommer finansiert av Lionsklubber i distriktet og 8 voksne på egen regning er nå på tur til Jurbarkas på årlig julebesøk. Stappfulle kofferter med gaver og 36.500 kroner til mat til julekaravane, dagsenter og suppekjøkken er med på turen

Juleturen til Jurbarkas er blitt tradisjon i 104 C. Hvert år får en gruppe ungdom et skremmende ærlig møte med fattigdommen bare noen timer hjemmefra. De vil få oppleve nøden på landsbygda i trekkfulle, kalde plankehus der de møter familier uten økonomi til å komme seg videre. Men de vil også få oppleve varmen og gleden fra dem som får matkurven eller de varme klærne. Slik julekaravanen deler ut mat og klær i samarbeid mellom lionsklubbene her hjemme og i Jurbarkas.

"General" Jan Arild Lied er på plass og har sørger for innkjøp for de 36.500 kronene klubbene sendte med på turen. Han forteller også om en rørende positiv start på turen, med de tre store koffertene med gaver sjekket inn hos Norwegian uten ekstra betaling.

"Fremme, imponert over Norwegian hyggelig dame i skranken på Vigra, jeg fikk sjekket inn 3 store kofferter uten å måtte betale. Hun sa det var ledige seter på flyet, å hun sjekket inn en koffert på hvert sete på raden helt frem til Vilnius så jeg hadde 3-seter for meg selv hele veien:) Topp service kaller jeg det, jeg fortalte selvsagt om vårt ærend.." skriver Jan Aril på Facebook.

Vi kommer tilbake med referat når julegjestene er tilbake i Norge.