Julebrev fra vår distriktsleder | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Julebrev fra vår distriktsleder

Viktige prosjekter og stolthet over vårt arbeid. Det er tid for julebrev fra vår distriktsleder

Kjære Lions-venner!

Vedtak om bistand til Lions prosjekter som blir gjort på Riksmøtet (RM), Distriktsmøtet (DM) og Sonemøter skal følges opp så sant økonomien tillater det. Vi har dessverre prosjekter som nå må settes på vent pga for dårlig oppfølging fra klubbene. Hvis klubbene ikke kan bidra, så må de melde fra til den fagpersonen det måtte gjelde.

Ta f. eks øye- og helseprosjektet vi har i Afrika, her har vi ikke vært noe flinke til å følge opp. Det har vi heller ikke vært med fellesprosjektet ”Trailere til Litauen”. Vi har i høst sendt 5-6 trailere fullastet med sykehusutstyr, klær, sko og annet utstyr bortover til Palanga, Jurbarkas og Sakiai. Kostnad pr tur er ca kr 15 000,00. Derfor ber jeg klubbene om å gi et bidrag til disse.

Nå i disse dager reiser en delegasjon med julenisser fra våre klubber og sammen med 8 ungdommer på en ”Julekaravan” til Jurbarkas, Litauen hvor de skal gi gaver og mat til fattige barnefamilier og barnehjem. Dette er et kjempefint prosjekt som vi har gjort i noen år nå. Dette blir gjort i riktig Lions - ånd.

”Det er Mitt Valg” skal holde et kurs for ”gamle” og nye piloter første helgen i januar. Dette er noe klubbene vil få mer informasjon om fra vår NAC. Er det noen som er interessert i å delta på dette, ta da kontakt med din president.

Så litt påminnelse.

Lions Røde Fjær 2015 har 10. januar som siste dato for sin avstemming. De 10 forslagene er å lese på Lions.no.

Siste bestilling av tulipaner til ”Tulipan-aksjonen 2013” er satt til 10. januar, men gjerne i god tid før det.

Alle forslag som dere vil skal bli behandlet på RM i Stryn eller DM i Kristiansund skal være sendt innen 1.ste februar. Du kan lese om begge arrangørstedene på Lions.no

Så må det jo nevnes at vår nye hjemmeside er oppe og går. Her kan den enkelte klubb legge inn sine aktiviteter fra nyttår. Noen av valgfeltene er for allmennheten, men det er også sider kun for medlemmene. Da må det brukes medlemsnummer, som stå skrevet på baksiden av bladet Lions, og ditt mobilnummer. Hjemmesiden har blitt kjempefin og lett å bruke. Dette har jo vår forrige distrikstsguvernør vært hovedarkitekten for.

Anne-Karin og jeg vil ønske dere alle

”En God Jul og Et Godt Nytt År”

Månedens Etiske;

”Unngå å skaffe meg fremgang på andres bekostning”