Fullstappet trailer til Litauen fra Lions Club Nesset | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Fullstappet trailer til Litauen fra Lions Club Nesset

Slik er arbeidet når vi holder vi på å fylle opp traileren. Alt må plasseres nøye, så vi får med alt vi har, og så det ikke raser ned under transporten til Jurbarkas

Fullstappet trailer til Litauen fra Lions Club Nesset

- Nå blir det julekveld i Litauen. Det var kommentaren da det fullstappa lageret til LC Nesset kunne fylles opp i en lastebil som tok turen dit.

Det var bra vi fikk traileren nå. Lageret vi bruker har blitt fullt så vi har måtte låne et lokale i nærheten.

Her var det mye bra som skulle på tur til dem som virkelig trenger hjelp fra oss.

Spente Lions ventet på å få begynne å lesse opp i traileren. Fra venstre Mareno, Egil, Martin og Per. Kaldt var det også, men vi ble varme i trøya etter vært.

Som en sa under innlasting, ”her blir det julekveld i Litauen”. Mye bra, store kasser med ubrukte sko og masse varme klær.

Det føles godt å være en Lion når vi vet hvor kjærkommen en slik gave blir til vinteren.

PO