Alle mennesker kan være venner | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Alle mennesker kan være venner

Vinnerbildet i tegnekonkurransen - nå er det tid for ny konkurranse.

Alle mennesker kan være venner

Alle mennesker kan være venner! Så enkelt var budskapet fra tegnekonkurransevinneren i vårt distrikt. Nå er det tid for ny konkurranse.

- Det jeg mener med denne tegningen er at alle mennesker fra hele verden kan være venner uansett hvilken reliogion de tror på. Det var teksten som fulgte med
tegningen som vant distriktsfinalen i 104 C. En spennende tegning med en fin ide, flott utført og et godt budskap. Det var i alt 8 innsendte bidrag til distriktsfinalen, og vinneren av 1.000 kroner og videre deltakelsei den nasjonale finalen ble 12 år gamle Lise Emilie Bergset Tjelle fra Eidsvåg Barne- og ungdomsskole. Det var LC Nesset som administrerte konkurransen lokalt, og Lise Emilie var en av de 55 som var med på konkurransen her.