Ultralydscanner til RIngebu helsesenter | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Ultralydscanner til RIngebu helsesenter

En stor dag for en klubb-president. Et sterkt ønsket ultralydapparat er på plass i Ringebu.

Ultralydscanner til RIngebu helsesenter

Ultralydapparat til 256.000 kroner er på plass i Ringebu blant annet takket være stor innsats fra LC Ringebu-Fåvang

Med en jordmor i RIngebu-Fåvang-klubben som fødselshjelper kom idéen om at Lionsklubben kunne bidra til ultralydscanner på det lokale helsesenteret. Kommunen og sanitetslagene ble med på spleiselaget med entusiasme. og nå er apparatet til 256.000 kroner på plass. Overrekkelsen ble en stor dag, med president Øystein Tunli, Lars Romsås og Pål Wålen på plass fra Lions. Raskere og bedre diagnose, pasienter spres for mye tid og reising og motiverende for de ansatte. En rekke sykdommer kan påvises, og jordmor Lisbeth (forresten hun som vant conventionreise til Korea) kan si sikkert hvilken vei forsteret ligger. For Lions betyr dette bidrag til en gave som kommer hele kommunen til nytte, og god PR i et godt samarbeid med så mange.