Juletur til Jurbarkas | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Juletur til Jurbarkas

Fra Jurbarkas-turen i fjor - nå er en ny gruppe klar til tur.

Juletur til Jurbarkas

Barn som lever i fattigdom, hus uten isolasjon, familier uten mulighet til å komme ut av en krise. Barnehjem som mangler det meste, og tjeneste på suppekjøkken. Dette vil møte de 12 ungdommene som nå skal på distrikt 104 C sin årlige juletur til Jurbarkas. En opplevelse vi vet vil prege dem resten av livet.

Lionsklubbene i distriktet har nå gjennom flere år hatt disse turene til våre naboer i øst. I tillegg er det innsamling av klær og annet nyttig materiell som går i trailere til samme område. Sammen med lokale Lionsklubber blir dette så fordelt til dem som trenger det aller mest.

År for år merker vi også at kunnskapen om forholdene hos folk i våre områder bidrar til økt giverglede. I år har det kommet inn betydelige økonomiske midler til aktiviteten i tillegg til at mange klubber gir av sine innsamlede midler. Sammen med de 12 ungdommene som reiser til Jurbarkas reiser det forøvrig 8 voksne Lionsmedlemmer. De må slik prinsippene i Lions er betale sin reise for å hjelpe andre sjøl.

Å tenke på sine medmennesker skal kjennetegne oss som er med i Lions. Slik det er når du kan bidra til noen timer med glede og tro på mennesker med et gavebesøk på et barnehjem. Eller når du sammen med Lionsvenner lokalt er på julekaravane med en matkurv og noen varme klær til dem som mangler alt. Vi kommer tilbake med reportasje fra turen i slutten av november.