Ulf og Sogneklubb fylte trailer med bistand | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Ulf og Sogneklubb fylte trailer med bistand

Fra en tidligere tur - populære trailerlass til Litauen der nøden ikke kjenner noen grense.

Ulf og Sogneklubb fylte trailer med bistand

En trailer fullastet med bistand er igjen klar fra Sogn til Litauen. Fantastisk respons, forteller Ulf, som brenner for arbeidet med å hjelpe noen av alle de som trenger det.

‎- To ganger denne helga har tårene komme. Først då det var klart at KIL sine damer var klar for 1. div. i fotball. nr. 2 når ein gammal kamerat i Årdal ringte og sa eg skulle få 200 komplette sengetøy-sett til Litauen, samt 10.000 kroner til transport og mat til folka derborte... Dette har vore ei stor helg folkens, for ein som strevar med å få tida til å strekke til....

Slik lød meldingen Ulf Menes kunne legge ut til vennene sine i Lions. Han opplevde både å få god omtale i Sogn Avis og en overstrømmende respons med penger, klær, sykler og annet som folk på landsbygda i Litauen trenger. I tillegg er det her mye som kommer til svært god nytte for unger som er tatt under profesjonell omsorg, på hjem som ofte mangler det meste.

Det har gått mange trailerlass fra C-distriktet de siste årene. I tillegg er ambulanser og busser pusset opp og levert til både kommuner og hjem som har fått en mulighet til både å komme seg ut og for å komme raskt til hjelp for dem som trenger det. Dessverre er det slik at problemene nesten er uten grense så kort tur fra Norge.