Rause dansker gir enda en gave til syriske flyktninger | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 B2

Forsiden > Distrikt 104 B2
Rause dansker gir enda en gave til syriske flyktninger

Bent Jespersen fra Lions Danmark overrasket med et stort bidrag pengegaven til guvernørrådsleder (styreleder) Kari Sandøy-Jarman og prosjektleder for Safe-Centeret, Morten Singsaas. Klikk på pilene øverst i bildet for å se flere bilder. 

Rause dansker gir enda en gave til syriske flyktninger

Tusen takk Lions Danmark for bidraget på nesten 170.000 NOK til barnesenteret vårt i Libanon!

Lions Norge har i samarbeid med Beyond Association bygd et såkalt safe senter for barn i Libanon. På senteret får barn psykologisk og medisinsk hjelp, og et trygt sted for lek og kreativ utvikling. Senteret er en viktig aktør i kampen mot barnearbeid.

Etter nyttår har store mengder snø, regn og vind skapt svært vanskelige forhold for syriske flyktninger bosatt i teltleiere i Libanon. Vår samarbeidspartner Beyond har de siste ukene sørget for mat, vann, varme tepper og ikke minst, medisinsk hjelp til flyktningene. 

Les også:  Lions Norges katastrofeberedskap bevilget fredag 11. januar 100.000 NOK til hjelpearbeidet. 

Takket være en tidligere gave fra Lions Danmark, en fullt utstyrt ambulanse, har legeteam mulighet til å reise ut og behandle syke flyktninger. Det er et stort behov for dette nå. 

Den rause pengegaven ble overrakt på møtet i helgen for Lions nordiske samarbeidsråd (NSR). Pengene vil garantert komme godt med i hjelpearbeidet som Beyond gjør for de syriske flyktningene i Libanon. 

Følg gjerne Beyond på Facebook. De legger ut bilder fra både flyktningleirene og safe centeret.