STOR GIVERGLEDE FRA BARNA I STORTUVA BARNEHAGE | www.lions.no

Distrikt 104 B2

Forsiden > Distrikt 104 B2
STOR GIVERGLEDE FRA BARNA I STORTUVA BARNEHAGE

Her er noen av barna som har bidratt med en julegave hver i alt 67 flotte gaver, til fattige og vanskeligstilte barn i Jubarkas i Litauen. Fra venstre: Anna Kristina, Gabriel Juul, Hanna, Tor, Ine, Helljar, Håkon , Pål, Arn Gudmund, Lilja, Edvard, Mio og de voksne er Synnøve og Aud Kristin

STOR GIVERGLEDE FRA BARNA I STORTUVA BARNEHAGE

Stor giverglede fra barna i Stortuva barnehage

Som tidligere år har barna i Stortuva barnehage på Ålvundeid også denne gang gitt en julegave hver for å glede andre barn som har det vanskelig og trasig i julen, i alt 67 fine julegaver!

Hans Gikling i Nesset Lions Club forteller at de, sammen med de øvrige Lionsklubbene i vårt distriktet, arrangerer årlig en stor «Julekaravan» til Jubarkas i Litauen. På programmet står da - besøk på heim for psykisk utviklingshemma barn med gaveutdeling - Servering av mat på byens  «suppetorg» - julekaravan med besøk til ca 60 fattige barnefamilier med utdeling av gaver og –  Julefest for  vanskeligstilte barn, siste år deltok ca 120 barn her. Vi ser at dette er JUL for disse barna, dette er deres julefeiring. I år feirer vi 10-årsjubileum for dette opplegget. Sammen med medlemmer av Lionsklubbene inviteres også årlig ca 10 ungdommer i 18-årsalderen fra ulike steder i distriktet til å bli med på denne karavanen. De får reisen gratis av Lions og får en opplevelse for livet på godt og vondt! Dette skjer fra 15. til 18. desember 2018.   Stor takk til Stortuva barnehage som bidrar!